Wonen

Wil je in ’t Groene Sticht komen wonen? Er zijn 5 soorten woningen: 9 koopwoningen, 32 huurwoningen, kamers in de woongroep en in het gastenverblijf en 9 jongerenwoningen. Kijk voor koopwoningen op Funda. Voor een plek in de woongroep klik je op Emmaus en voor het gastenverblijf op Gastenverblijf onder ‘Partners’.

Voor een plek in één van de appartementen in ’t Groene Sticht, kun je je aanmelden voor de woonvereniging en de wachtlijst. Na uw aanmelding zullen we u uitnodigen voor een eerste kennismaking en rondleiding op ’t Groene Sticht. Hierna zal u een uitnodiging krijgen voor het toelatingsgesprek. U wordt dan verzocht om, voorafgaand aan de kennismaking, aan het volgende te voldoen:

  • Het schrijven van een brief waarin de motivatie om op ’t Groene Sticht te wonen wordt omschreven. Een CV van maatschappelijke betrokkenheid (ervaringen, vrijwilligerswerk etc.) is hierbij noodzakelijk. Deze brief kan gestuurd worden naar:
   Woonvereniging ’t Groene Sticht
   Ab Harrewijnstraat 46
   3544 AL te Utrecht of mailen middels ons aanmeldformulier.
  • Het overmaken van € 10,- inschrijfgeld op rekeningnummer NL91INGB0009357524 t.n.v. Woonvereniging ’t Groene Sticht te Utrecht, o.v.v. inschrijfgeld Woonvereniging en naam.
 • Mocht je nog niet ingeschreven staan bij woningnet dan is dit wel noodzakelijk om na het toelatingsgesprek definitief op de wachtlijst te worden geplaatst. Verdere informatie over de selectie volgt tijdens het toelatingsgesprek.

 


 

Aanmelding gesloten

We nemen momenteel geen nieuwe aanmeldingen voor de wachtlijst meer aan. Dit komt omdat de wachtlijst erg lang is op het moment en ver boven ons streefaantal is aangevuld.

Activiteitenagenda

Schrijf je in, voor blogs automatisch in je mailbox

Loading

Archief