De Hoge Weide

De Hoge Weide is een bijzondere locatie met bijzondere medewerkers.

Bij de Hoge Weide werken naast ons professionele horecateam mensen met een verstandelijke beperking in de huishouding, de keuken en de bediening. De Hoge Weide is een dagbestedingsproject van stichting Reinaerde, zorgorganisatie in de regio Utrecht.

De Hoge Weide is een restaurant en vergadercentrum en staat centraal binnen het Groene Sticht. In ‘de Hoge Weide’ heerst een prettige en gezellige sfeer, ruimte, een vriendelijke behandeling, goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, uitstekende koffie, lekkere broodjes en heerlijke maaltijden.

Stichting Reinaerde streeft de maatschappelijke participatie en integratie van de mens met een beperking na, uitgaande van de mogelijkheden en de behoeften van het individu. Het werken in een horecagelegenheid biedt daar uitstekende mogelijkheden toe.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant met een uitnodigend terras kunt u genieten van (h)eerlijke gerechten en seizoenschotels, een lekkere lunch proeven of onthaasten met een kopje koffie met  gebak.

Vergaderzalen

Boven het restaurant bevinden zich twee vergaderruimtes, die ruimte bieden aan kleine en grote groepen. Ook hier zorgen de medewerkers dat het u aan niets ontbreekt tijdens de vergaderingen. Er zijn verschillende vergaderarrangementen mogelijk met koffie/thee, lunch en diner.

Deze zalen worden door Reinaerde beheerd en verhuurd en kunnen worden gehuurd voor vergaderingen of presentaties.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 10.00-22.00 uur
zaterdag 11.00-22.00 uur
zondag 15.00-22.00 uur

De keuken is geopend tot 20.30 uur.
Op maandag is restaurant De Hoge Weide gesloten.
Het vergadercentrum is dan wel geopend.

Reserveren & contact

Reserveren bij en/ of contact opnemen met De Hoge Weide doet u hier.

 

Save