Een smaakvolle Buurttafel

by | 22 november 2023 | 20 jaar GS, Verslag activiteit

Aan de buurttafel ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum is het gezellig druk. Zo’n 45 buren delen aan verschillende tafels de maaltijd van diverse smaken pizza – aangeboden door De Hoge Weide! – in een amicale sfeer. De bediening heeft er zin in en deelt in de feeststemming. We maken nader kennis met elkaar en delen ontspannen ervaringen uit ons dagelijkse leven.

Ondertussen laten we het ons in diverse ronden goed smaken. De kwaliteit van de pizza’s binnen doen zeker niet onder voor die uit onze eigen pizzaoven in de tuin. Elk met zijn ambiance.

Bij het tafelen maken we plannen voor het nieuwjaarsfeest op 20 januari 2024 waarmee we het jubileumjaar af zullen ronden. Eén van de bedienden solliciteert nadrukkelijk naar een imiteeract op het open podium van verborgen en zichtbaar talent. Bassie en Adriaan zijn voor even terug door zijn act. Ook “contracteren” we ter plekke de band van één van de werkers van de Tussenvoorziening, om de wens van de dansliefhebbers te kunnen honoreren. De vriendenprijs is een vrije dronk. Een pubquiz behoort ook tot de beproefde activiteiten die succes hebben. De ruimte van het restaurant is nog niet op de geprikte avond geboekt, dus we gaan snel actie ondernemen.

A.s. dinsdag staat de volgende buurttafel op de rol met een nieuw menu. Van harte welkom, maar laat het uiterlijk zondag het even weten: dehogeweide@reinaerde.nl 

René

Activiteitenagenda

Schrijf je in, voor blogs automatisch in je mailbox

Loading

Archief